[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
صاحب امتیاز::
درباره انجمن::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
cope::
metrics::
تعارض منافع::
::
پایگاه های نمایه کننده
..
DOI
کلیک کنید
..
IEEE
..
DOR

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای تشخیص خطا

دکتر رضا اسلامی، پروفسور سیدحسین حسام الدین صادقی، پروفسور حسین عسکریان ابیانه،
دوره ۶، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۶ )
چکیده

در این مقاله روش جدیدی برای تشخیص خطا در ریزشبکه­ها با در نظرگیری عدم قطعیت در توپولوژی آن­ها پیشنهاد می­شود. روش پیشنهادی با استفاده از تبدیل­های موجک و S تحقق می­یابد. با استفاده از این تبدیل­ها ویژگی­های مولفه­های سه­فاز و همچنین توالی­های مثبت، منفی و صفر شکل­موج­های جریان و ولتاژ در نقاط مختلف شبکه که در تشخیص وقوع خطا، محل خطا، نوع خطا و فازهای درگیر موثر هستند، استخراج می­شوند. به دلیل آنکه روند تشخیص خطا در روش پیشنهادی مستقل از توپولوژی ریزشبکه می­باشد، لذا ویژگی بارز آن، قابلیت تشخیص در انواع مختلف حالات دینامیکی پیش آمده در ریزشبکه می­باشد. برای بررسی میزان کارایی روش پیشنهادی، این روش بر روی یک ریزشبکه نمونه اعمال گردیده است. نتایج حاصل از شبیه­سازی نشان می­دهد که روش تشخیص خطای پیشنهادی به خوبی قابلیت تشخیص و تمییز خطاهای ماندگار رخ داده از اغتشاشات گذرای ایجاد شده در ریزشبکه را داراست. همچنین مقایسه تبدیل S و موجک در فرایند تشخیص خطا در ریزشبکه­ها نشان می­دهد که اگرچه با استفاده از تبدیل موجک، سرعت رسیدن به تصمیم نهایی سریعتر است، اما دقت تبدیل S بویژه در ایجاد تمایز بین حالات گذرا و خطاهای دائم، ویژگی برتر این تبدیل است.


محمد رجبی سبدانی، احمد دارابی، جواد فیض،
دوره ۸، شماره ۲ - ( ۹-۱۳۹۸ )
چکیده

خطای ناهم­ محوری از شایع­ترین خطاهای ماشین­ های مغناطیس دائم تخت می­ باشد که می­ تواند اثرات مخربی به همراه داشته باشد. بسیاری از مطالعات گذشته به بررسی این نوع خطا و نحوه تشخیص آن در ماشین­ های با ساختار شیاردار و سیم ­پیچی ­های مرسوم معطوف شده است. در این مقاله تأثیر خطاهای ناهم­ محوری بر روی عملکرد چهار ساختار ماشین­ های مغناطیس دائم تخت یعنی یکطرفه شیاردار، یکطرفه بدون شیار، دوطرفه شیاردار و دوطرفه بدون شیار مورد مطالعه قرار می­ گیرد. برای این منظور،  این ماشین­ ها در شرایط عملکرد بی­ باری و بار کامل و در سه حالت بدون عیب، با خطای ناهم­ محوری دینامیکی و خطای ناهم­ محوری استاتیکی در محیط اجزاء محدود مدلسازی می­شوند. این مدلسازی­های دینامیکی گذرایی به صورت سه بعدی انجام گرفته است و مشخصه­ های عملکردی گوناگون، از قبیل جریان­های ورودی، جریان­های گردشی در مسیرهای موازی، شارهای پیوندی، گشتاور و نیروهای محوری وارد بر دیسک­ های روتور، استخراج شده ­اند. این مشخصه­ ها با یکدیگر مقایسه شده و تأثیر خطاهای نا هم ­محوری بر روی عملکرد هر یک از موتورها مورد ارزیابی قرار گرفته است. طبق نتایج به دست آمده، بدون شیار بودن و دوطرفه بودن ماشین موجب کاهش اثرات نامطلوب این نوع خطاها خواهد شد. همچنین، نشان داده می­ شود که روش­ های مرسوم تشخیص خطای ناهم­ محوری برای برخی از ساختارها کارآمد نیستند.
مرتضی سعید، دکتر حامد زین الدینی میمند، دکتر داود ابوترابی زارچی،
دوره ۱۱، شماره ۱ - ( ۱-۱۴۰۱ )
چکیده

تشخیص نوع خطا در ترانسفورماتورهای قدرت اهمیت زیادی دارد، زیرا ترانسفورماتورها تحت تأثیر تنش­های الکتریکی مانند موج سیار، کلیدزنی­ها، و همچنین تنش­های حرارتی مانند اضافه بار و واکنش­های شیمیایی در روغن دی­الکتریک هستند. ارزیابی شرایط و جلوگیری از گسترش خطا در ترانسفورماتور باعث افزایش طول عمر ترانسفورماتور، کاهش هزینه­ها و تداوم بهره­برداری در نیروگاه­ها و پست­های انتقال می­شود. در این مقاله فرض بر این است که دو گازCO  وCO۲  محلول در روغن ترانسفورماتور توسط سنسور TM۸ به صورت آنلاین اندازه­گیری شده و با استناد به استاندارد CIGRE ۷۶۱-۲۰۱۹ جهت تشخیص خطا، هفت روش ۱- تبدیل فوریه گسسته، ۲- تبدیل موجک گسسته، ۳- تبدیل هیلبرت، ۴- تبدیل گابور، ۵- ترکیب تبدیل موجک گسسته و تبدیل گابور، ۶- اسپکتروگرام، ۷- ترکیب تبدیل موجک گسسته و تبدیل هیلبرت، بصورت پیوسته بر روی این دو گاز محلول در روغن ترانسفورماتور اعمال می­شود تا مشخص شود که در یک زمان یا یک فرکانس مشخص کدام یک از گازهای محلول در روغن ترانسفورماتور تغییر می­کنند و همبستگی زمانی تغییر گازهای محلول در روغن ترانسفورماتور چگونه است، تا بتوان خطاهای تعیین شده توسط استاندارد CIGRE ۷۶۱-۲۰۱۹ را تشخیص داد.



صفحه 1 از 1     

نشریه علمی- پژوهشی کیفیت و بهره وری صنعت برق ایران Iranian Electric Industry Journal of Quality and Productivity
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4710