[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
صاحب امتیاز::
درباره انجمن::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
cope::
metrics::
تعارض منافع::
::
پایگاه های نمایه کننده
..
DOI
کلیک کنید
..
IEEE
..
DOR

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای اندازه‌گیری

مهدی احمدی جیردهی، مهرداد طرفدارحق، کاظم زارع،
دوره ۱، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۱ )
چکیده

اجرای دقیق تخمین حالت (SE) در سیستم‌های قدرت بستگی به مقادیر درست ورودیها شامل اندازه‌گیریها و پارامترهای خطوط دارد. از طرفی دیگر، بروز خطاها در مقادیر اندازه‌گیریها و پارامترهای خطوط دور از انتظار نیست که درصورت عدم شناسایی و اصلاح درست این نوع خطاها، تخمین نادرستی از متغیرهای حالت به‌دست می‌آید. در این مقاله، روشی کارا و مفید در تخمین حالت دینامیکی (DSE) برپایۀ فیلتر کالمن (KF) پیشنهاد شده است که قادر به شناسایی و اصلاح همزمان خطاهای اندازه‌گیری و پارامتری خطوط در سیستم‌های قدرت می‌باشد. در روش پیشنهادی، پس از شناسایی خطاها توسط بردارهای باقیماندۀ نرمالیزه و ضرایب لاگرانژ نرمالیزه، مقادیر درست اندازه‌گیریها و پارامترهای خطوط خطادار با معادلات پیشنهادی جایگزین مقادیر نادرست می‌شود. در نهایت، روش پیشنهادی بر روی سیستم تست ۱۴ باسه IEEE در سناریوهای مختلف بروز خطاها اعمال شده است و شاخص‌های مختلفی برای ارزیابی الگوریتم پیشنهادی معرفی شده‌است. نتایج شبیه‌سازی در این سناریوها، نشان‌دهندۀ کارآیی و دقّت بسیار بالای الگوریتم پیشنهادی می‌باشند.
محسن کجوری نفت چالی، علیرضا فریدونیان، حمید لسانی،
دوره ۶، شماره ۲ - ( ۱۲-۱۳۹۶ )
چکیده

چکیده: هدف این مقاله ارائه ­ی روندی کارآمد به­ منظور دسته­ بندی و رده ­بندی مشترکین در شبکه توزیع از جنبه میزان اثرپذیری آنها در نتیجه­ ی مشارکت در برنامه پاسخگویی بار است. این چالشی است که علی­رغم انجام مطالعات قابل ملاحظه در زمینه پاسخگویی بار مغفول مانده. به ویژه این چالش زمانی برجسته ­تر می­ شود که به تاثیر پاسخگویی بار در بهره ­وری و مدیریت انرژی در شبکه برق توجه شود. همچنین تاکیدی که نویسندگان این مقاله دارند توجه به قابلیت­ها و داده ­هایی است که توسط زیرساخت اندازه­ گیری پیشرفته (AMI) در اختیار قرار می­گیرد و کارایی مناسبی که روی پیاده ­سازی برنامه­های مدیریت سمت مصرف دارد. ابزار این دسته­بندی, علاوه بر تکنیک­های معمول مورد استفاده در پردازش داده، ترکیبی از الگوریتم­های خوشه­بندی طیفی، تئوری گراف و همچنین مفهوم آنتروپی می­باشد. این مقاله دارای دو بخش است، در بخش اول، مشترکین با اثرپذیری بالاتر شناسایی شده و مدل­ها و الگوهایی برای شناسایی آنها ساخته می­شود. در این بخش در دو فاز با استفاده از ویژگی­هایی که برای هرکدام از مشترکین در نظر گرفته می­شود، با پیاده­ سازی پاسخگویی بار، دسته ­بندی توسط خوشه ­بندی طیفی و تئوری گراف انجام می­گیرد. در بخش دوم نیز مدل­های ساخته شده مورد ارزیابی قرار می­گیرد. برای ارزیابی روند پیشنهادی از یک مجموعه داده مصرفی واقعی AMI مربوط به کشور ایرلند استفاده شده است. نتایج مربوط به پیاده­سازی پاسخگویی بار نشان می­دهد که رده­ بندی مشترکین براساس میزان اثرپذیری آنها به­طورقابل قبولی انجام گرفته است.      


مهندس حبیب اله رؤفی، دکتر وحید وحیدی نسب، دکتر کامیار مهران،
دوره ۱۰، شماره ۲ - ( ۴-۱۴۰۰ )
چکیده

در سال‌های اخیر، رخدادهای شدید (فجایع) طبیعی و انسانی با فراوانی پایین و تأثیر بالا بر سیستم‌های قدرت، به طور جدی مورد توجه قرار گرفته‌اند. یک سیستم قدرت باید تاب‌آور باشد، یعنی توانایی مقابله با رخدادهای شدید، سازگاری با آنها و بازیابی از شرایط بعد از وقوع آنها را داشته باشد. شاخص‌های تاب‌آوری، ابزارهایی برای اندازه‌گیری سطح تاب‌آوری سیستم قدرت هستند که برای تحلیل هزینه – فایده تاب‌آوری در حوزه‌های برنامه‌ریزی و بهره‌برداری به کار می‌روند. در ادبیات سیستم‌های قدرت، شاخص‌های تاب‌آوری متعددی ارائه شده‌اند؛ اما تاکنون چارچوب مفهومی جامعی در مورد انواع مختلف شاخص‌های تاب‌آوری سیستم‌های قدرت ارائه نشده است و چارچوب‌های موجود نیز دارای ایرادهای اساسی هستند. در این مقاله، پس از معرفی و نقد چارچوب‌های موجود، چارچوب مفهومی جدیدی پیشنهاد شده است که می‌تواند انواع مختلف شاخص‌های تاب‌آوری سیستم‌های قدرت را به طور جامع توصیف و طبقه‌بندی کند. به منظور صحت‌سنجی جامعیت و کاربردی بودن چارچوب پیشنهادی، ابتدا شاخص‌های تاب‌آوری موجود به گروه‌های مختلف این چارچوب تخصیص داده شده‌اند و سپس مزایای چارچوب پیشنهادی نسبت به چارچوب‌های موجود مطرح شده است. چارچوب مفهومی پیشنهادی می‌تواند توسط محققین صنعتی و دانشگاهی به منظور انتخاب مناسب‌ترین شاخص تاب‌آوری در مسائل مختلف سیستم‌های قدرت و شناسایی بخش‌هایی که نیاز به یافتن شاخص‌های جدید دارند به کار برده شود.

صفحه 1 از 1     

نشریه علمی- پژوهشی کیفیت و بهره وری صنعت برق ایران Iranian Electric Industry Journal of Quality and Productivity
Persian site map - English site map - Created in 0.07 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4714