[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
صاحب امتیاز::
درباره انجمن::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
cope::
metrics::
تعارض منافع::
::
پایگاه های نمایه کننده
..
DOI
کلیک کنید
..
IEEE
..
DOR

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: جستجو در مقالات منتشر شده ::
۳ نتیجه برای رجبی مشهدی

ایرج ذاکر، محمد ابراهیم حاجی ابادی، حبیب رجبی مشهدی،
دوره ۳، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۳ )
چکیده

هدف از این مقاله بررسی سطح قابلیت اطمینان پست‏های فوق توزیع و انتقال در اثر حذف اپراتور از پست‏ها و بهره‏برداری از راه دور آن توسط مرکز دیسپاچینگ است. برای رسیدن به این هدف در این مقاله راهکاری دو گامی ارائه شده است. در گام اول، ابتدا مطالعه‏ای مروری بر قابلیت اطمینان تجهیزات پست و نحوه مدل‏سازی آن‏ها شده است. سپس گزارش‏های آماری مختلفی از رفتار تصادفی تجهیزات پست بررسی شده است. هدف از این گام بررسی رفتار پارامترهای قابلیت اطمینان تجهیزات در اثر اعمال فرآیند اتوماسیون پست و بهره‏برداری از راه دور آن است. میزان تأثیر پذیری پارامترهای قابلیت اطمینان تجهیزات از فرآیند بهره‏برداری از راه دور پست بر اساس سطح اتوماسیون، نتایج مطالعات آماری و نیز تجربه مهندسین مجرب تعیین می‏شود. در گام دوم، با کمک روش مینیمال کات‏ست، شاخص‏های قابلیت اطمینان پست در دو حالت بهره‏برداری به روش مرسوم و نیز بهره‏برداری از راه دور پست (پست آنمن) بررسی شده است. با تشخیص مینیمال کات‏ست‏های موثر بر خروج هر پایانه می‏توان در فرآیند اتوماسیون پست به مانیتورینگ و تقویت المان‏های آن کات‏ست توجهی خاص نمود. نتایج مطالعات انجام شده در این مقاله نشان می‏دهد که سطح قابلیت اطمینان پست آنمن بیش از دو برابر سطح قابلیت اطمینان پست با بهره‏برداری مرسوم می‏باشد
هادی صفری فارمد، حبیب رجبی مشهدی،
دوره ۴، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۴ )
چکیده

هدف این مقاله ارائه مدلی جدید برای تامین انرژی یک شرکت توزیع برق در محیط رقابتی مبتنی بر ریسک با در نظر گرفتن بارهای قابل قطع و منابع تولید پراکنده می باشد. برای تحقق این هدف راهکاری دو گامی مطرح شده است. در گام نخست مدلسازی واقع گرایانه بار قابل قطع و تاثیر آن بر روی مسأله بررسی و نشان داده شده است که چگونه فرضیات واقع گرایانه برای مدلسازی بارهای صنعتی به عنوان بار قابل قطع می تواند بر روی مدلسازی و حل مسأله تاثیر گذار باشد. در گام دوم مسأله تامین انرژی شرکت توزیع در قالب یک مسأله بهینه سازی دو سطحی با در نظر گرفتن فرضیات واقع گرایانه در محیط مبتنی بر ریسک مدلسازی شده و روشی ابتکاری برای حل آن ارائه شده است. روش معرفی شده بر روی شبکه نمونه (شبکه توزیع برق شهرستان مشهد) پیاده سازی شده و نتایج عددی آن ارائه گردیده است. علاوه بر جدید بودن روش ارائه شده، نتایج مطالعات انجام شده در این مقاله به دلیل جامعیت مدلسازی و دقت جوابها می تواند برای شرکتهای توزیع برق کشور مورد استفاده قرار گیرد.
آقای حامد مرتضی زاده، آقای علی اکبر ناجی، آقای مسعود همایونی فر، آقای مصطفی رجبی مشهدی،
دوره ۷، شماره ۱ - ( ۶-۱۳۹۷ )
چکیده

از بارزترین مشخصات بازار برق در کشور ما شیوه پرداخت به ازای پیشنهاد به برندگان بازار می‌باشد. این در حالی است که در اکثر کشورها از شیوه پرداخت یکنواخت جهت تسویه بازار استفاده می‌شود. در این مقاله به مقایسه تأثیر این دو شیوه بر بهره‌وری و کارایی صنعت برق در بخش تولید پرداخته می‌شود. برای بررسی دقیق‌تر، مدل در سه ساعت کم باری، بارعادی، پیک و سالانه طراحی می‌گردد. بدین منظور با کمک روش Q-Learning که زیر مجموعه مدل‌های  عامل محور است مدل بازار برق ایران با تمام ویژگی‌های آن و محدود به نیروگاه‌های برق خراسان با دو شیوه مختلف شبیه سازی شده و بهره وری در دو سناریو باهم مقایسه می‌گردد. نتایج بیانگرآن است که روش پرداخت یکنواخت منجر به استفاده از نیروگاه‌های با کارایی بالاتر جهت تامین برق می‌گردد. بنابراین در این روش قیمت تمام شده برق کمتر از روش پرداخت به ازای پیشنهاد خواهد بود.

صفحه 1 از 1     

نشریه علمی- پژوهشی کیفیت و بهره وری صنعت برق ایران Iranian Electric Industry Journal of Quality and Productivity
Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 31 queries by YEKTAWEB 4714