نشریه علمی- پژوهشی کیفیت و بهره وری صنعت برق ایران- اخبار نشریه
دریافت شناسه DOR

بازیابی تصاویر و رنگ‌ها  | تاریخ ارسال: 1400/4/14 | 

شناسه دیجیتال اشیا (DOR)

دریافت خودکار شناسه DOR

به اطلاع می­رساند پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با تولید شناسه دیجیتال  DOR برای مقالات به صورت خودکار، امکانات زیر را فراهم کرده است.

۱. شناسه دیجیتال اشیا یا Recognizer Object Digital (DOR) ،یک کد منحصر به فرد برای هر شی است که همانند اثر انگشت برای آن می­باشد. کد DOR مثل یک بارکد برای شناسایی مقالات آنلاین عمل می­کند. لذا با دریافت این کد، عملا قسمت عمدهای از مراحل ارتقاء مجله و افزایش شانس رویت پذیری و نمایه ­سازی فراهم می­شود.

۲. مهمترین مزیت این شناسه دسترس ­پذیری آسان­تر به مقاله­ ها است، در این حالت کافی است به جای اینکه تمامی اطلاعات کتابشاختی یک مقاله را بدانید فقط با یک کلیک بر روی این کد، مستقیما به مقاله مورد نظر دسترسی پیدا کنید. همین امر باعث سهولت و دسترس­ پذیری سریع ­تر به مقاله ­ها می­شود.

۳. مزیت دیگر این شناسه در رفرنس ­دهی مقاله­ های علمی است. ارجاع مقاله با DOR هم ساده و سریع ­تر است و هم احتمال بروز اشتباه را به حداقل می­رساند.

۴. مشاهده بیشتر مقاله می­تواند باعث افزایش تعداد ارجاعات علمی به آن نیز شود و در همین راستا ضریب تاثیر نشریه نیز بالا رفته و در نتیجه اعتبار آن نیز بیشتر شود.

۵. با دریافت کد بین المللی DOR محدودیت­ های DOI برای کاربران وجود نخواهد داشت. همچنین داشتن DOR یکی از شاخص های ارزیابی سالیانه وزارت علوم می باشد.

نشانی مطلب در وبگاه نشریه علمی- پژوهشی کیفیت و بهره وری صنعت برق ایران:
http://ieijqp.ir/find-1.43.88.fa.html
برگشت به اصل مطلب