[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]  
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
بخش‌های اصلی
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
صاحب امتیاز::
درباره انجمن::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
cope::
metrics::
تعارض منافع::
::
پایگاه های نمایه کننده
..
DOI
کلیک کنید
..
DOR

..
جستجو در پایگاه

جستجوی پیشرفته
..
دریافت اطلاعات پایگاه
نشانی پست الکترونیک خود را برای دریافت اطلاعات و اخبار پایگاه، در کادر زیر وارد کنید.
..
:: راهنمای نگارش مقاله ::
شرایط پذیرش مقاله در مجله
  1.  مسئولیت مطالب مندرج در مقاله بر عهده نویسنده یا نویسندگان مقاله است .

  2.  مقاله می بایست بر اساس الگوی موجود در سایت تهیه و ارسال شود که در آن دستورالعمل تهیه و تنظیم مقالات، جداول، نمودارها، عکس ها و غیره موجود میباشد . 

  3.  نویسنده مسئول عضو هیات علمی و یا کارشناس صنعتی باشد.

  4.  تکمیل و امضای فرم تعارض منافع، فرم تعهدنامه، فرم حق نشر و کپی رایت ( دانلود فرم ها در انتهای همین صفحه)  و ارسال آن در زمان ارسال مقاله.

  5.  نویسندگان اعلام میدارند در طراحی، اجرا، تجزیه و تالیف مقاله با یکدیگر همکاری داشته  و  دست نوشته حاضر برداشت مستقیم از نوشته های چاپ شده و یا در حال چاپ دیگر تحقیقات نمی باشد.نتیجتا مقالات ارسالی به این مجله نباید قبلا در مجله دیگری اعم از خارجی و یاداخلی چاپ شده باشد (مگر در شکل خلاصه در همایش های علمی).ضمن بررسی مقاله در این مجله نیز نباید به مجله دیگری جهت چاپ ارائه شود.

  6.  حذف و یا اضافه کردن و یا تغییر ترتیب نویسندگان و همچنین تغییر نویسنده مسئول مکاتبات بعد از طی مراحل داوری مجاز نمی باشد.

  7.   نویسنده گان متعهد می شوند که آن بخش از مقاله که به منبعی ارجاع داده نشده از نوشتار دیگری اخذ نشده و در صورت احراز هرگونه ادعایی مسولیت پاسخگویی بر عهده ایشان خواهد بود.

  8.   دفتر مجله در قبول, رد، چاپ و اصلاح مقالات آزاد است.

  9.   نویسندگان حق مولف شامل کلیه حقوق چاپ مقاله را به مجله کیفیت و بهره وری صنعت برق ایران واگذار می نمایند.
     
    انواع مقالات قابل انتشار

  •  پژوهشی Research/Original/Regular Article
  • مروری Review Article
  • مطالعه موردی Case-Study
  • روش شناسی Methodologies
  • کاربردی Applied Article
  • مفهومی Conceptual Paper
  • فنی Technical Paper
  • ترویجی Promotional Article

نحوه ارسال مقاله :

 نویسندگان محترم پس از آماده‌سازی مقاله مطابق راهنمای تهیه مقالات، از طریق ثبت نام در سامانه می‌توانند وارد صفحه شخصی خود شده و تمامی بخش هارا تکمیل و مقاله را ارسال نمایند.

نویسنده‌ای که برای بار دوم اقدام به ارسال مقاله می‌نماید، حتما باید از طریق صفحه شخصی قبلی خود اقدام نموده و به هیچ عنوان دوباره در سامانه ثبت نام نکند.وارد کردن اسامی تمامی نویسندگان در سامانه و در محل مربوط به وارد کردن اسامی نویسندگان مقاله، الزامی است.نویسندگان در قسمت ارسال فایل ها یک فایل ورد با نام نویسندگان و یک فایل پی دی اف بدون نام نویسندگان را ارسال میکنند

داوری در این مجله به صورت دو طرف گمنام (Double Blind Review) انجام می‌شود. در این روش هم نویسندگان و هم داوران گمنام هستند.

  دستورالعمل نگارش و تنظیم مقاله
 

 چکیده: در مقاله، شیوه تهیه یک مقاله برای مجله کیفیت و بهره وری صنعت برق ایران تشریح می‌شود. روش قالب‌بندی مقاله، بخشهای مختلف آن، انواع قلم‌ها و اندازه آنها، به طور کامل مشخص شده است. نویسندگان محترم مقالات باید توجه داشته باشند، هیئت تحریریه مجله از پذیرش مقالاتی که خارج از این چارچوب تهیه شده باشند، معذور است. چکیده مقاله باید در یک یا دو بند (پاراگراف) تهیه شود و حداکثر شامل ۴۰۰ کلمه باشد. چکیده باید بطور صریح و شفاف موضوع پژوهش و نتایج آن را مطرح کند. در چکیده از ذکر جزییات کار، شکل‌ها، جدول­ها، فرمول‌ها، و مراجع‌ پرهیز شود. حجم مقاله نباید ازحدود ۱۲صفحه چاپی به قطع مجله تجاوز کند.

واژه های کلیدی: حداکثر ده کلمه بعنوان کلمات کلیدی انتخاب شود. این کلمات باید موضوعات اصلی و فرعی مقاله را نشان دهند.

مقدمه:این نوشتار روش آماده کردن مقالات مجله کیفیت و بهره وری صنعت برق ایران را نشان می‌دهد. برای نگارش مقاله از نرم‌افزار Microsoft Office Word   استفاده کنید. نکته مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که تمام سبک (Style) های مورد نیاز برای کلیه قسمت‌های مقاله در این سند تعریف شده‌اند و تنها لازم است سبک مناسب را برای هر بخش انتخاب کنید. برای تهیه مقاله به موارد زیر توجه کنید:
•    اندازه صفحات A۴ و حاشیه‌های بالا، پایین، چپ، و راست هر صفحه به ترتیب برابر با ۵/۲، ۵/۲، ۲، و ۲ سانتی‌متر انتخاب شود.
•    تعداد صفحات مقاله می‌تواند حداکثر ۱۲ صفحه باشد.
•    مقالات باید به صورت دو ستونی تهیه شود. عرض هر ستون برابر ۲/۸ سانتی‌متر و فاصله بین دو ستون ۶/۰ سانتی‌متر است.
•    اندازه و نوع قلم‌های پارسی مورد استفاده برای هر یک از بخشهای مقاله در جدول (۱) آورده شده است. برای قلم لاتین همواره از Times New Roman استفاده کنید. اندازه قلم لاتین یک واحد کمتر از اندازه قلم پارسی در هر موقعیت است. برای اسامی متغیرها می‌توان از قلم کج (Italic) استفاده کرد.
•    تهیه و درج عنوان و چکیده مقاله به زبان انگلیسی ضروری است.چکیده انگلیسی بین ۴۰۰ الی ۸۰۰ کلمه در یک صفحه باشد
•  صفحه اول شامل نام نویسندگان و عنوان مقاله و چکیده و واژگان کلیدی تاریخ ارسال و پذیرش و نام و آدرس نویسنده مسئول میباشد در صفحه اول از نوشتن سایر موارد خودداری کنید. همچنین تمام موارد صفحه اول باید در همان صفحه آماده و نوشته شوند.
•    از شماره‌گذاری صفحات و بکاربردن سرصفحه  و پاصفحه  خودداری کنید.
•    فراموش نکنید که اطلاعات بخش مالکیت (Property) سند را بطور کامل پر کنید.
جدول (۱): اندازه و نوع قلم‌ها
اندازه قلم   / نام قلم  /  موقعیت استفاده
۱۸   / Bنازنین پررنگ /   عنوان مقاله
۱۲  /  Bنازنین  /  نام نویسندگان
۱۴   / Bنازنین پررنگ   / عناوین بخشهای سطح ۱
۱۳  /  Bنازنین پررنگ  /  عناوین بخشهای سطح ۲
۱۲   / Bنازنین پررنگ /   عناوین بخشهای سطح ۳
۱۱   / Bنازنین پررنگ/    متن چکیده و کلمات کلیدی
۱۰   / Bنازنین   / زیرنویس و آخرنویس
۱۰   / Bنازنین پررنگ/    عناوین شکل‌ها و جدول¬ها
۹    /Bنازنین  /  متن شکل‌ها و جدول¬ها
۱۱   / Bنازنین /   فرمول¬ها
۱۰  /  Bنازنین/    مراجع
۱۱ /   Bنازنین  /  متن مقاله

تقسیمات مقاله:
هر مقاله باید شامل این بخشهای اصلی باشد: چکیده، کلمات کلیدی، مقدمه، مطالب اصلی، نتیجه، و مراجع. سایر بخشها مثل سپاسگزاری، ضمایم، و زیرنویس‌ها اختیاری است. این بخشها باید در آخر مقاله و قبل از مراجع قرار گیرند، بجز بخش زیر‌نویس‌ها که پس از مراجع آورده می‌شود.

شماره‌گذاری بخشها از مقدمه شروع می‌شود. مقدمه دارای شماره ۱ است. آخرین شماره نیز مربوط به بخش نتیجه است. سایر بخشهای قبل از مقدمه و پس از نتیجه، دارای شماره نیستند. هر بخش می‌تواند شامل چند زیربخش باشد. زیربخشها نیز دارای شماره هستند که از ۱ شروع می‌شود. هنگام شماره‌گذاری زیربخشها دقت کنید که شماره بخش در سمت راست قرار گیرد. مثلاً برای شماره‌گذاری زیربخش ۳ از بخش ۲ بنویسید: ۲-۳. برای نوشتن عنوانِ یک بخش از سبک Heading ۱، و اگر بخش دارای شماره نیست از سبک Heading ۰ استفاده کنید. عنوان زیربخشها (سطح ۲) با سبک Heading ۲ نوشته شوند. برای سطح ۳ نیز از سبک Heading ۳ استفاده کنید. معمولاً نیازی به زیربخشهای سطوح بعدی وجود ندارد، با این حال اگر وجود داشت، آن زیربخشها را بدون شماره و تنها بصورت متن پررنگ بنویسید.
در هر بخش یا زیربخش یک یا چند بند (پاراگراف) وجود دارد. دقت شود که جملات هر بند زنجیروار به هم مربوط باشند و یک موضوع را دنبال کنند. اولین بند هر بخش یا زیربخش بدون تورفتگی (Intend) است. برای نوشتن اولین بند، از سبک Text۱ استفاده کنید. سایر بندها دارای تورفتگی به اندازه ۵/۰ سانتی‌متر است که برای نوشتن آنها باید سبک Text را انتخاب کنید. سعی کنید از نوشتن بندهای طولانی پرهیز کنید. یک بند حداکثر می‌تواند ۱۰ تا ۱۵ سطر را از یک ستون، به خود اختصاص دهد.


ویژگی­های عنوان و نویسندگان مقاله: عنوان مقاله در عین کوتاهی باید تمام ویژگی‌های کار پژوهشی را نشان دهد. عنوان مقاله را در یک یا دو سطر و با سبک Title بنویسید. در صورتی که عنوان مقاله شما دو سطری است، دقت کنید که طول سطر دوم نباید بیشتر از طول سطر اول باشد. عنوان مقاله به زبان انگلیسی نیز باید نوشته شود. برای نوشتن عنوان انگلیسی مقاله از سبک ENtitle استفاده کنید. عنوان انگلیسی مقاله در صفحه اول و پس از بخش کلمات کلیدی نوشته شود.
پس از عنوان مقاله باید نام نویسندگان مقاله نوشته شوند. در هنگام نوشتن نام نویسندگان از ذکر عناوینی مثل استاد، دکتر، مهندس، و ... خودداری کنید. برای نوشتن نام نویسندگان از سبک Author استفاده کنید. در صورت تمایل می‌توانید سِمت یا مرتبه علمی هر نویسنده را به شکل زیرنویس تهیه کنید. همچنین نام دانشگاه یا محل اشتغال نویسنده به همراه نشانی، تلفن تماس، و آدرس پست الکترونیکی ذکر شوند. نام نویسندگان به زبان انگلیسی نیز باید نوشته شود. این کار را با سبک ENauthor انجام دهید.

ویژگی­های چکیده و کلمات کلیدی: چکیده مقاله باید بطور صریح موضوع و نتایج کار پژوهشی انجام شده را بیان کند. در چکیده تنها باید به اصل موضوع مقاله توجه شود و در آن از ذکرجزییات کار، شکل‌ها، جدول­ها، فرمول­ها، و مراجع خودداری شود. چکیده را حداکثر در ۴۰۰ کلمه و در یک یا دو بند (پاراگراف) تهیه کنید. عنوان چکیده باید با سبک Heading ۰ نوشته شود. برای نوشتن متن چکیده از سبک Abstract استفاده کنید. در صورتی که چکیده دارای بند دوم است، آن را با سبک Abstract۲ بنویسید. چکیده مقاله به زبان انگلیسی نیز باید تهیه شود. برای نوشتن عنوان، بند اول، و بند دوم چکیده به زبان انگلیسی به ترتیب از سبک ENheading ۰، ENabstract، و ENabstract۲ استفاده کنید.

برای هر مقاله حداکثر ۱۰ کلمه کلیدی انتخاب کنید، و آنها را با ویرگول از هم جدا کنید. این کلمات باید موضوعات اصلی و فرعی مقاله را دسته‌بندی کنند. کلمات کلیدی را به ترتیب وابستگی مقاله به آنها بنویسید؛ یعنی کلماتی که مرتبط‌تر هستند، اول نوشته شوند. کلمات کلیدی به زبان انگلیسی نیز باید نوشته شوند. برای نوشتن کلمات کلیدی از همان سبکهای بخش چکیده استفاده کنید. اگر از مختصر‌نویسی در چکیده یا کلمات کلیدی استفاده شده است، باید شکل کامل آن در داخل یک جفت هلالین (پرانتز) آورده شود.

ویژگی­های مقدمه: در بخش مقدمه ابتدا باید کلیات موضوع پژوهش عنوان شود. سپس تاریخچه‌ای از کارهای مشابه انجام شده به همراه ویژگیهای هر یک بیان شود. در ادامه مقدمه‌ای از تلاش انجام گرفته در مقاله برای حل کاستی‌های موجود ذکر شود.مقدمه دارای شماره ۱ است و از ابتدای صفحه دوم شروع می‌شود. برای نوشتن عنوانِ بخش مقدمه از سبک Heading ۱ استفاده کنید.

ویژگی­های مطالب اصلیپس از بخش مقدمه باید مطالب اصلی مقاله طی چند بخش نوشته شود. این بخشها باید شامل تعریف مفاهیم اولیه مورد نیاز، طرح مسأله، و راه‌حل پیشنهادی باشند. در نوشتن مطالب اصلی مقاله دقت شود که تنها به موضوع اصلی مقاله پرداخته شود تا ذهن خواننده از انحراف به سمت مطالب جانبی مصون بماند. همچنین سعی شود مطالب اصلی مقاله بصورت سلسله مراتبی و زنجیروار به هم مربوط باشند.بخشهای مطالب اصلی مقاله از شماره ۲ شروع می‌شوند. بخشهای بعدی نیز به ترتیب شماره­گذاری می‌شوند. برای نوشتن عنوان بخشهای اصلی از سبک Heading ۱ استفاده کنید.

ویژگی­های نتیجه: در بخش نتیجه، نکات مهم انجام شده در کار بصورت خلاصه مرور و نتایج به دست آمده توضیح داده شوند. همچنین در این بخش باید سهم علمی مقاله (Contribution) بصورت واضح بیان شود. هرگز عین مطالب چکیده را در این بخش تکرار نکنید. نتیجه می‏‌تواند به کاربردهای پژوهش انجام شده اشاره کند؛ نکات مبهم و قابل پژوهش جدید را مطرح کند؛ ویا گسترش موضوع بحث را به زمینه‏‌های دیگر پیشنهاد دهد. برای نوشتن عنوانِ بخش چکیده از سبک Heading ۱ استفاده کنید.

ویژگی­های مراجع:بخش مراجع در انتهای مقاله قرار می‌گیرد و عنوان آن دارای شماره نیست. بهتر است در نوشتن مراجع ابتدا مراجع پانگلیسی و بعد مراجع پارسی را ذکر کنید. همچنین بهتر است ترتیب نوشتن مراجع نیز بر این اساس باشد: (۱) کتابها، (۲) پایان‌نامه‌ها و طرح‌های پژوهشی، (۳) مقالات مندرج در مجلات و کنفرانس‌های علمی معتبر، و (۴) سایر مقالات و منابع اینترنتی. تمام مراجع حتماً باید در متن مقاله مورد ارجاع واقع شده باشند.روش مرجع نویسی بر اساس استاندارد APA میباشد.عنوان بخشِ مراجع را با سبک Heading ۰ بنویسید. برای نوشتن مراجع به زبان پارسی از سبک REF و برای مراجع به زبان انگلیسی از سبک EN_REF استفاده کنید. عنوان کتاب، پایان‌نامه، یا مقاله به زبان پارسی را بصورت پررنگ بنویسید. برای عناوین مراجع انگلیسی نیز از قلم کج (Italic) استفاده کنید. نحوه نوشتن مراجع در بخش مراجع این مقاله عنوان شده است.

قواعد نوشتاری: شیوایی و رسایی نوشتار در گرو ساده­نویسی است. تلاش شود در متن مقاله از جملات رسا، گویا و کوتاه استفاده شود و از نوشتن جملات تودرتو پرهیز شود. جداسازی اجزای مختلف یک جمله نیز نقش زیادی در فهم آسان آن دارد. ویرگول می­تواند اجزای یک جمله را در جایی که نیاز به مکث هست، ازهم جدا کند؛ حال آن که نقطه ویرگول برای جداسازی دوجمله که با هم ارتباط معنایی دارند، بکار می­رود. نقطه نیز برای جدا کردن جملات مورد استفاده قرار می­گیرد. درکاربرد هلالین (پرانتز) باید توجه شود که عبارت داخل آن برای توضیحی است که از اجزای جمله محسوب نشده و درصورت حذف خللی به آن وارد نمی­شود. درمقابل، گیومه برای برجسته کردن جزیی از جمله بکار می­رود.

تا جای ممکن از بکار بردن کلماتی مثل «می­باشد»، «گردید»، و «بوده باشد» پرهیز شود. به جای آنها اغلب می‌توان از کلمات ساده و روان مثل «است» و «شد» استفاده کرد. بکارگیری کلمات دشوار و غیرمعمول تنها باعث پیچیده شدن جمله و دشوار شدن فهم آن می‌شود.
نشانه مفعول (حرف «را») باید بلافاصله پس از مفعول قرار گیرد. به این جمله دقت کنید: «این شکل تنظیمات لازم برای صفحه‌بندی را نشان می‌دهد». بهتر است این جمله را بصورت زیر بازنویسی کنیم: «این شکل تنظیمات لازم را برای صفحه‌بندی نشان می‌دهد».
برای کلمات فنی تا حد امکان از معادل‌های پارسی استفاده شود. بدون تردید کلمه «پردازش» زیباتر از «پروسس» است، و یا کلمه «ریزپردازنده» از «میکروپروسسور» مناسب‌تر است. در چنین مواقعی اگر احتمال می‌دهید خواننده با معادل پارسی آشنا نیست، از آخرنویس برای نوشتن معادل انگلیسی استفاده کنید. این کار را در اولین کاربرد معادل‌های پارسی انجام دهید.
تا حد امکان از کلمات انگلیسی در جملات استفاده نکنید. مثلاٌ بجای نوشتن Microsoft می­توانید بنویسید: «میکروسافت». اگر ناچار شدید در یک جمله از کلمات انگلیسی استفاده کنید، حتماً فاصله کافی بین آنها و کلمات پارسی را رعایت کنید.

علامت‌گذاری: برای خوانایی بهتر مقاله باید سعی شود تا حد امکان علامت­گذاری متن مقاله بدرستی انجام شود. دقت کنید تمام علامت‌هایی مثل نقطه، ویرگول، نقطه ویرگول، دونقطه، و علامت سوال باید به کلمه قبل از خود چسبیده باشند، و از کلمه بعدی تنها به اندازه یک فضای خالی فاصله داشته باشند. علامت خط تیره باید به اندازه یک فضای خالی از کلمه قبل و بعد از خود فاصله داشته باشد؛ مگر این که کلمه قبلی یا بعدی یک عدد باشد، که در این صورت باید به آن بچسبد. بین کلماتی که جدا هستند باید یک فضای خالی فاصله باشد.

املا: درستی نوشتار بر پایه املای زبان پارسی ضروری است. در این بخش برخی از موارد اشتباه متداول را یادآوری می‌کنیم. می‌توانید اطلاعات دقیق‌تر را با مراجعه به کتاب­های نوشته شده در این زمینه پیدا کنید.

در افعال حال و گذشته استمراری باید دقت شود که «می» از جزء بعدی فعل جدا نماند. برای این منظور از «فاصله متصل» استفاده کنید. برای نوشتن فاصله متصل از «کلید Ctrl» به همراه «کلید -» استفاده کنید. همچنین دقت کنید که جزء «می» و جزء بعدی فعل را بصورت یکپارچه ننویسید. بنابراین «می شود» و «میشود» اشتباه، و درست آن «می­شود» است.
در مورد «ها»ی جمع نیز دقت کنید که از کلمه جمع بسته شده جدا نوشته شود؛ مگر در کلمات تک هجایی مثل «آنها». برای جدانویسی نیز از فاصله متصل استفاده کنید. مثلاٌ «پردازنده ها» را بصورت «پردازنده‌­ها» بنویسید.
جمع بستن کلمات پارسی یا لاتین با قواعد زبان عربی اشتباه است. بنابراین «پیشنهادات» و «اساتید» اشتباه و درست آنها «پیشنهادها» و «استادان» است.
بهتر است همواره حرف اضافه «به» از کلمه بعدی خود جدا نوشته شود، مگر آن که این حرف جزء یک فعل یا صفت یا قید باشد؛ مانند: «بکار بستن»، «بجا» و «بندرت».
در مورد کلمات حاوی همزه قواعدی وجود دارد که پرداختن به آنها دراین مقاله نمی­گنجد، اما برای نمونه به املای کلمات «مسأله»، «منشأ»، «رئیس»، و «مسؤول» دقت کنید. همچنین، همزه در انتهای کلماتی که به الف ختم می­شوند، نوشته نمی­شود و درصورت اضافه شدن به کلمه بعدی، از «ی» استفاده می­شود: «اجرا شده»، و «اجرای برنامه».

شکل‌ها و جدول­ها: شکل‌ها و جدول­ها باید دارای عنوان باشند. عنوان شکل‌ها در زیر شکل و عنوان جدول­ها در بالای جدول قرار می‌گیرند. در صورتی که از شکل‌ها یا جدول­های سایر منابع استفاده می‌کنید، باید حتماً شماره آن مرجع را در عنوان شکل یا جدول ذکر کنید. برای نوشتن عنوان شکل یا جدول از سبک Figure Caption استفاده کنید. برای نوشتن متن داخل شکل‌ها و یا جدول­ها نیز از سبک Figure Text استفاده کنید. هر شکل یا جدول باید دارای یک شماره باشد که برای هر کدام از ۱ شروع می‌شود. شماره شکل یا جدول را در داخل یک جفت هلالین بنویسید. در هنگام ارجاع به شکل یا جدول از شماره آن استفاده کنید و از بکار بردن عباراتی همچون «شکل زیر» پرهیز کنید. تمام جدول­ها و شکل‌ها باید در متن مورد ارجاع قرار گیرند. یک جدول یا شکل نباید قبل از ارجاع در متن ظاهر شود.

شکل­ها و جدول­ها باید در وسط ستون‌ها قرار گیرند. بهتر است شکل‌ها در یک خط جداگانه با حالت وسط‌چین درج شوند و ویژگی طرح‌بندی (Layout) آنها بصورت In line with text انتخاب شود.  چنانچه شکل یا جدولی در یک ستون جا نشد، می‌توان آن را بصورت تک ستونی رسم کرد، مشروط بر این که شکل یا جدول در ابتدا یا انتهای صفحه و یا در انتهای مقاله درست قبل از بخش مراجع قرار گیرد. می­توان همه شکل­ها را در یک جا و قبل از مراجع نیز درج کرد.

فرمولها و عبارات ریاضی:برای نوشتن فرمول‌ها و عبارات ریاضی بهتر است از ابزار Equation Editor استفاده شود. برای هر فرمول باید یک شماره در نظر گرفته شود. این شماره را در داخل یک جفت هلالین و بصورت راست‌چین قرار دهید. تمام متغیرها، پارامترها، و نمادهای یک عبارت ریاضی باید توضیح داده شوند. اگر قبل از نوشتن فرمول این کار انجام نشده است، باید بلافاصله پس از فرمول این توضیحات بیان شونددرصورتی که یک رابطه ریاضی طولانی بود و دریک سطر جا نشد، می­توان آن را در دو یا چند سطر نوشت. در این حالت باید سطرهای دوم به بعد با تورفتگی شروع شوند. همچنین می‌توان شماره آن را نیز در یک سطر مستقل نوشت یک فرمول یا عبارت ریاضی حتماٌ باید بعد از ارجاع آن در متن ظاهر شود. الگوریتم‌های مقاله را نیز همانند عبارات ریاضی شماره‌گذاری کنید و به آنها ارجاع دهید.

نتیجه: در این مقاله، مشخصات یک مقاله قابل چاپ در مجله کیفیت و بهره وری صنعت برق ایران بیان شد. مهمترین مشخصات عبارتند از: ابعاد و حاشیه‌های صفحه، نحوه آماده کردن صفحه اول، بخشهای اصلی مقاله، نحوه شماره‌گذاری‌ها، شکل‌ها، جدول­ها، فرمول­ها، منابع، و بالاخره چگونگی نگارش متن مقاله.نویسندگان محترم مقالات سعی کنند تمام موارد ذکر شده را دقیقاٌ رعایت کنند، و از همین سند بعنوان الگوی نگارش مقاله خود استفاده کنند.

قدردانیدر پایان مقاله، بخش قدردانی اضافه شود و نویسنده یا نویسندگان محترم، از مراکز یا منابع حامی مقاله خود، قدردانی داشته باشند.

ضمایم: بخش ضمایم یک بخش اختیاری است و دارای شماره نیست. عنوان آن را با سبک Heading ۰ بنویسید. موضوعات مرتبط با مقاله که در یکی از گروه‌های زیر قرار گیرند، می‌توانند در بخش ضمایم آورده شوند.

  • اثبات ریاضی فرمول‌ها یا الگوریتم‌ها

  • داده‌ها و اطلاعات مربوط به مطالعه موردی

  • نتایج کار دیگر محققان و داده‌های مربوط به مقایسه آنها

  • سایر موضوعات مرتبط که جزء بخشهای اصلی مقاله نباشند.

مراجع:  شیوه نگارش منابع یا مراجع مورد استفاده در انتهای مقاله باید به ترتیب الفبایی بوده و ابتدا منابع انگلیسی و سپس فارسی ها نوشته شود با استاندارد(APA) زیر:

مقاله نشریه
الگوی استاندارد
نام خانوادگی نویسنده اول، حرف اول نام نویسنده اول؛ نام خانوادگی نویسنده دوم، حرف اول نام نویسنده دوم، (سال انتشار). عنوان مقاله، نام نشریه، دوره(شماره)، صص صفحه پایان مقاله-صفحه شروع مقاله.
نمونه
عابدینی، م؛ منصوری، ی، (۱۳۹۹). بهبود عملکرد سیستم های خورشیدی با استفاده از یک روش ترکیبی، کیفیت و بهره وری صنعت برق، ۱۰(۱)، صص ۱۶-۱.
مقاله کنفرانس
الگوی استاندارد
نام خانوادگی نویسنده اول، حرف اول نام نویسنده اول؛ نام خانوادگی نویسنده دوم، حرف اول نام نویسنده دوم، (ماه و سال انتشار). عنوان مقاله، نام کنگره، نهاد برگزارکننده، شهر، کشور.
نمونه
محمدی، م؛ باقری، م، (بهمن ۱۳۹۸). طراحی و تبیین مدل ماندگاری منابع انسانی، چهاردهمین کنفرانس کیفیت و بهره وری، دانشگاه خاتم، تهران، ایران.
 کتاب
الگوی استاندارد
نام خانوادگی نویسنده اول، حرف اول نام نویسنده اول؛ نام خانوادگی نویسنده دوم، حرف اول نام نویسنده دوم، (سال انتشار). عنوان کتاب، نوبت چاپ، محل چاپ، ناشر.
نمونه
محمدی، م، (۱۳۸۳). یکصد سال صنعت برق، چاپ اول، انتشارات توانیر، تهران.

             توجه: در صورت عدم رعایت موارد فوق مقاله به صورت اتوماتیک از سیستم حذف شده و مورد بررسی قرار نخواهد گرفت

لازم به ذکر است مدت زمان  فرایند بررسی مقالات بسته به دریافت نظر داوران حدود ۴ ماه تا ۱۲ ماه  متغیر است.
ضمنا هزینه بررسی اولیه مقاله مبلغ ۱۰۰۰۰۰ تومان و هزینه چاپ مقالات پذیرفته شده  مبلغ ۵۵۰۰۰۰تومان میباشد.  تمام مقالات چاپ شده دارای کد DOR میباشند.
شماره حساب ۵۸۷۲۲۷۱۵ بانک تجارت کد ۳۱۵ شعبه فاطمی به نام انجمن مهندسی بهره وری صنعت برق ایران
شماره کارت ۵۸۵۹۸۳۷۰۱۲۴۸۵۶۸۲ بانک تجارت به نام انجمن مهندسی بهره وری صنعت برق ایران
آئین نامه مصوب کمیسیون نشریات وزارت علوم بابت تعیین هزینه پردازش مقالات در نشریات علمی

  
تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ
ارسال به دوستان ارسال به دوستان


CAPTCHA
::
دفعات مشاهده: 17530 بار   |   دفعات چاپ: 1524 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 114 بار   |   0 نظر
نشریه علمی- پژوهشی کیفیت و بهره وری صنعت برق ایران Iranian Electric Industry Journal of Quality and Productivity
Persian site map - English site map - Created in 0.05 seconds with 44 queries by YEKTAWEB 4645